500 g tørkede grønne erter
2 gulrøtter i terninger
2 liter kraft
2 liter vann
Persille
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Legg ertene i vannet i ett døgn.
Kok disse så opp, og la de koke under lokk til de er møre.
Spe med kraften og tilsett gulrøttene.
Når den er ferdig tilsettes litt finhakket persille og det krydres etter smak.
Det kan og brukes andre grønnsaker i suppen.
Gammel norsk oppskrift. Husmannskost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967151)
Kategori:
Suppe Land:
Norge Innlagt dato:2002-04-17
Oppdatert dato:2002-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.