Heggebærlikør fra grytten



Heggebærlikør fra grytten oppskrift.
Fotograf: Norsk Tradisjonsmat
Gammel oppskrift fra Grytten.

Ingredienser

1 porsjon

5 kg heggebær
3 l vatn
2 kg sukker
2 ss sprit




Fremgangsmåte:

Knus/mal halvparten av bærene. Ha i en krukke. Hell kokende vatn over.
La stå i 2 – 3 døgn.
Sil fra saften. Kok med sukker i 10 min. Skum. Tøm saften på varme flasker. Ha sprit på toppen. Mengde sukker og sprit må tilpasses smak og styrke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsk Tradisjonsmat
(Intern: 34804)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Likør
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2019-11-23
Oppdatert dato:2019-11-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hyllebærlikør fra Skjeberg.Hyllebærlikør fra Skjeberg.
Denne retten har 230,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rognebærlikør.Rognebærlikør.
Denne retten har 247,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 22,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Heggebærlikør fra grytten.Heggebærlikør fra grytten.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.