Hermetisering av sopp





Ingredienser

1 ts salt til 1 l sopp


Annonse



Fremgangsmåte:

Rens og mål soppen. Kok den 10 minutter sammen med salt, fyll dem på steriliserte glass og skru godt til.

Sterilisering av glass:

Hell litt vann i langpannen og sett glassene slik at de ikke berører hverandre.

Sett termostaten på 150 C på undervarme. Skru ned til 90 C når det bobler i glassene. Kok dem 30 minutter, slå av varmen og ta glassene ut etter 15-20 minutter. Sett dem mørkt og kjølig til de skal brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9443)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Lesere: 5204 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.