Hermetiske stikkelsbær



Ingredienser

Stikkelsbær.

Lake:
750 g sukker pr liter vann




Fremgangsmåte:

Kok laken. Rens bærne og fjern stilk og blomst. Skyll de og forvell de i 3-5 minutter. Avkjøles i kaldt vann. Legges på glass og overhelles laken. Fylles 1 cm fra kanten. Skru på lokk og hermetiser ved 85°C i 20 min for 1 l glass og 15 min for 1/2 l glass.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15294)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-25
Oppdatert dato:2003-08-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.