Hjemmelaget lut til lutfisk





Ingredienser

2 liter aske etter brenning av løvtre
5 liter vann


Annonse



Fremgangsmåte:

Sikt asken, hell over vann og kok i 10 minutter. La det stå rolig til det tykke har sunket til bunns og den klare luten kan helles fra.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13394)
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Lesere: 7213 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.