Kjøttbrød fra Misvær





Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Lag en passende bakefast flatbrøddeig av byggmel og skummet melk. Bak ut til 30 cm store leiver som ikke er for tynne. På det rå brødet legges det en god del tørket geite- eller fårekjøtt. Det skaves smått og tynt i skiver. Kjøttet legges på halve brødleiven, som brettes sammen. Stekes sakte på begge sider på takke.
Kjøttbrødet spises som middag med melkesuppe til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13811)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Lesere: 3517 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.