Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Knupp oppskrift fra matoppskrift.no

Knupp



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Når brødbakingen var ferdig, ble brød-nuen (trauet) skrapet, og det som var igjen ble rullet i smale strimler, skåret i biter og tørket i bakerovnen. Siden ble det brent og brukt som kaffe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13396)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Lesere: 4119 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.