Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kokte fiskefileter oppskrift fra matoppskrift.no

Kokte fiskefileter



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Fisk skal ikke koke, bare trekke. Jeg bruker mye (1-3 ss pr liter) salt i vannet. Fisken trekkes i ca 10 minutter (du ser når fiskekjøttet blir hvitt). "Kokt" fisk kan varieres på mange måter og med forskjellig tilbehør. Kokte poteter er en selvfølge. Ellers bør du alltid variere med grønnsaker - rå elle kokte. I tillegg kan du prøve hvit saus, (kanskje med oppskårne kokte gulerøtter).
Eller Holandaise-saus (Fåes i pose). Steikt bacon setter en spiss på det hele.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1479)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 5155 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet fisk med ingefær.Dampet fisk med ingefær.
Denne retten har 215,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.