Krekling dram (Krøkebær dram)



Ingredienser

Bær av krekling
Brennevin




Fremgangsmåte:

1 dl modne kreklingbær legges i 70 cl brennevin. Etter fire uker filtreres bærene bort. La flasken stå mørkt, og lagre leeenge (6 mnd - 3 år).

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16289)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-08
Oppdatert dato:2003-11-08
Lesere: 16974 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hyllebærlikør fra Skjeberg.Hyllebærlikør fra Skjeberg.
Denne retten har 230,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Heggebærlikør fra grytten.Heggebærlikør fra grytten.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rognebærlikør.Rognebærlikør.
Denne retten har 247,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 22,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.