Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kreklingvin (krøkebærvin) 10 liter oppskrift fra matoppskrift.no

Kreklingvin (krøkebærvin) 10 liter



Ingredienser

1 porsjon

Denne oppskriften har jeg fått fra fra Ole Puntervold:
3,5 kg krekling
0,5 kg rosiner
2,0 kg sukker




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Følg ellers oppskriften i bruksanvisningen til Kargus vingjær. Bruk type 1 (rød pakning). Start med rosiner + 3 liter vann + gjær. Når dette har gjært en dag legges kreklingen i. Press fra saften etter 2-3 dager. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1501)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere: 17075 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.