Ingredienser
2 porsjoner
0,5 kg Løvetannrøtter
3 dl kokt ris
Stekt løk
Salt og pepper
Sukker
Revet brød
Smør
Fremgangsmåte:
½ kg. kokte og malte løvetannrøtter blandes med 3 dl. kokt ris
krydres med stekt løk, salt,pepper og sukker
formes til boller, vendes i revet brød og stekes i smør
serveres med bakt potet og rømme
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Soppforeningen
(Intern: 15407)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-09-02
Oppdatert dato:2003-09-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift