Porsdram



Ingredienser

Pors
Brennevin




Fremgangsmåte:

Plukk 1.5 dl hannrakler av pors på Valborgaften (30 april). La dem trekke i 70 cl brennevin i 12 timer. Filtrer og tapp på flaske. Vinner mye på å lagres.

Plukk 1 dl nyutsprungne blader av pors om våren. La dem trekke i 70 cl brennevin i 1-1,5 dager på et mørkt sted. Filtrer og tapp på flaske. Vinner mye på å lagres.

Hurtigdram av pors.
Plukk porsblader og fyll en flaske, ha på brennevin og la stå en time. Nå har du pors dram å by på.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16286)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-08
Oppdatert dato:2003-11-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.