Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Porsessens oppskrift fra matoppskrift.no

Porsessens



Ingredienser

nyutsprugne blader av pors
ukrydret brennevin eller sprit




Fremgangsmåte:

Bladene plukkes rett fra kvisten og legges i et passende kar eller glass. Hel på brennevin til det dekker bladene og la det stå en uke.

Sil blandingen gjennom et filterpapir. Hell essensen over på flaske og la den stå et par måneder.

Sil av bunnfallet, hell essensen over på en ren flaske og den er klar for servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5260)
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere: 1852 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.