Poteter og pultostduppe



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Duppen lages av sterk pultost blandet med god sur fløte eller sur tykk fløtemelk. Varme poteter duppes og spises med melk som drikke.

Denne retten har vært brukt til dugurdsmat og til eftasverd den tid de brukte 5 måltider om dagen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13620)
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.