Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rakeørret oppskrift fra matoppskrift.no

Rakeørret



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Bruk en helt nyfisket ørret. Tørk den med et klede og la blodranden sitte i. Behandle den forsiktig så den ikke blir bløt. Ta 1 liter kornet kjøttsalt og 1 ss sukker og bland dette. Legg en fingertykkelse med salt inn i magen på fisken. Legg den mest mulig på ryggen. Strø noen saltkorn mellom hvert lag og legg et lite press på toppen. Fisken bør fiskes i september, oktober. Når den er lagt ned settes den på et kjølig og luftig sted.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14131)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-27
Oppdatert dato:2003-05-27
Lesere: 5285 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.