Ingredienser
4 porsjoner
1 stor rakørret eller 2 små
Pynt:
salat
persille
sitron
Tilbehør:
flatbrød
smør
poteter
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk fisken godt.
Skjær et snitt langs ryggbenet fra hodet til halen og dra skinnet av.
Fisken kan så bare snittes med kniv ned til benet og anrettes hel. Vi kan også filetere den og skjære den i stykker. Man kan også anrette noe fisk hel og noe ferdig oppskåret.
Legg fisken på et fat og pynt med salat, persille og sitron. Rakørret serveres med rykende varme poteter, smør og flatbrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11656)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.