Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rognebærvodka oppskrift fra matoppskrift.no

Rognebærvodka



Ingredienser

rensede rognebær, plukket etter første frostnatt
vodka




Fremgangsmåte:

Legg rensede, grovknuste rognebær i en flaske eller i et glass og hell over vodka slik at den dekker bærene. La blandingen stå i 3-4 uker. Sil av bærene. Vodkaen får en pen, svakt rosa farge.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4946)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-03
Oppdatert dato:2002-11-03
Lesere: 4658 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Julelikør.Julelikør.
Denne retten har 258,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 24,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.