Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Saltlake for oppbevaring oppskrift fra matoppskrift.no

Saltlake for oppbevaring



Ingredienser

300 g salt
5 l vann
1 ss sukker




Fremgangsmåte:

Oppbevaringslaken vil ikke gi salt smak. Passer til oppbevaring av julens kjøttpålegg.
Bland salt og sukker i vannet og rør til alt er løst opp.
Stå kaldt i kjøleskapet ca. 10 dager.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2465)
Kategori: Lake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere: 4783 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Saltlake til lettsalting.Saltlake til lettsalting.
Denne retten har 2,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.