Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sik fiskekaker oppskrift fra matoppskrift.no

Sik fiskekaker



Ingredienser

2 porsjoner

½ kg renskåret sik
2 ts. salt
litt pepper
1 s.s. støtt kavring
1 s.s. hakket løk
3 s.s. fløte
1 egg




Fremgangsmåte:

Siken males 2 ganger på kjøttkvern. Bland alt det øvrige i fiskedeigen og rør det godt inn. Form så deigen med vætet skje til kaker, stek dem i smør eller margarin ved svak varme til de er gjennomstekt. Brukes til middag eller som pålegg.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16512)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-27
Oppdatert dato:2003-11-27
Lesere: 6089 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.