Sildegrynssuppe 2



Ingredienser





Fremgangsmåte:

Silda kokes for seg. Hvis den er ekstra saIt, brukes flere vann.
1 kopp havregryn, 1 salt bein, poteter, gulrøtter, løk og pepper kokes til det er passe mørt. Legg så oppi silda (den må siles fra vannet) og kok videre til alt er kokt.
Suppa brukes til hverdags, men ikke så ofte i våre dager.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18358)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.