Silda kokes for seg. Hvis den er ekstra saIt, brukes flere vann.
1 kopp havregryn, 1 salt bein, poteter, gulrøtter, løk og pepper kokes til det er passe mørt. Legg så oppi silda (den må siles fra vannet) og kok videre til alt er kokt.
Suppa brukes til hverdags, men ikke så ofte i våre dager.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18358)
Kategori:
Suppe Land:
Norge Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.