Sildegrynsuppe 1



Ingredienser





Fremgangsmåte:

4 rensede spekesilder vannes ut en stund og skjæres i biter. Suppen består av 1 liten kopp havregryn, potet, løk, gulrot og vann som kokes. Når den er nesten ferdig, legges sildebitene oppi og gis et oppkok.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18357)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.