Ingredienser
3 liter kjøttkraft
6 poteter
kålrot
gulrot
løk
1¼ kopp (3 dl) bløytet byggmel
timian
pepper
6 salte sildefileer, utvannet og klar til bruk
Fremgangsmåte:
Lag kraft av en knok. Kutt opp poteter og grønnsaker. Kok med byggmel og krydder i kraften i ca 30 min. Del sildefileene i 2½ cm stykker og tilsett i de siste 10 min. Hvis noe kjøtt på knoken, skrap av og tilsett. Serves med hjemmelaget flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 16169)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-30
Oppdatert dato:2003-10-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.