Sildsuppe/Sildgryn





Ingredienser

3 liter kjøttkraft
6 poteter
kålrot
gulrot
løk
1¼ kopp (3 dl) bløytet byggmel
timian
pepper
6 salte sildefileer, utvannet og klar til bruk


Annonse



Fremgangsmåte:

Lag kraft av en knok. Kutt opp poteter og grønnsaker. Kok med byggmel og krydder i kraften i ca 30 min. Del sildefileene i 2½ cm stykker og tilsett i de siste 10 min. Hvis noe kjøtt på knoken, skrap av og tilsett. Serves med hjemmelaget flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16169)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-30
Oppdatert dato:2003-10-30
Lesere: 10558 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.