Fotograf:
Toro
Ingredienser
4 porsjoner
1 pk Toro Indisk Chicken Curry
3 dl kremfløte
2 løk
1 pose fersk, renset og hakket bladspinat eller en pose frossen, tint "spinatnøster"
1 fedd hvitløk
3 dl lettrømme
1–2 tomater
1/2 agurk
Fremgangsmåte:
Denne vegetarretten kan serveres alene, eller sammen med mange andre retter, og passer like godt til lunsj som til middag. Server gjerne nanbrød til.
Skjær løken i tynne skiver og brun den lett sammen med litt hvitløk i olje, eller margarin i en kasserolle. Ta kjelen til side. Tilsett 3 dl kremfløte og 1 pose miks for curry. Rør godt rundt. Kok opp og tilsett spinaten under omrøring. La det hele småkok i 5 minutter.
Raita:
Skjær tomater og agurk i terninger og bland det med rømmen. Hell i posen med miks for raita og la den stå i noen minutter slik at smaken får "satt seg".
Kok risen etter bruksanvisningen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 17736)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-14
Oppdatert dato:2004-05-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift