Ingredienser
2 Beverhaler
1 halv kopp vineddik
Salt og pepper
2 Teskje natron
1 kvart kopp mel
Smør
1 glass tørr sherry
1 teskje Collmans sennep, pulver
1 teskje sukker
1 skvett Worchestershire saus,
Fremgangsmåte:
Flå beverhalene, skjær fettet av og vask dem i en saltoppløsning. Legg halene i en blanding av vann, eddik og salt. Sett dem kaldt natten over.
Vask halene i kaldt vann, legg dem i en gryte og dekk dem med en blanding av vann og natron. Kok opp og la surre i 10 minutter. Tørk halene og vend dem i mel. sauter dem deretter i smør på en panne ved lav varme inntil de er møre.
Bland sherryen med sennep, sukker og Worcestershire saus. Hell blandingen over bæverhalene og la det hele surre i 10 minutter.
Serveres med tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21993)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Canada
Innlagt dato:2006-05-17
Oppdatert dato:2006-05-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.