Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stivlefse fra Folldal oppskrift fra matoppskrift.no

Stivlefse fra Folldal



Lefser fra Folldal med mel og melk. Smurninger og med men her heter det kosse.

Ingredienser






Fremgangsmåte:

Hvetemel og litt rugmel og melk til å kna deigen i. Ikke for hard deig. Bakes ut til flatbrød eller lefser. Legges på takke med oversiden ned. Stekes halvferdig, snues og smøres med kosse, som er en blanding av melk og sukker samt litt kanel eller kardemomme.
Stekes ferdig som flatbrød. Legges firedobbelt med press på. Ved bruk bløtes i vann, legges på et klede til det er mykt og serveres som lefse.
Kan lagres i lengre tid.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13602)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-17
Oppdatert dato:2003-05-17
Lesere: 2842 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.