Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Uersodd oppskrift fra matoppskrift.no

Uersodd



Ingredienser





Fremgangsmåte:

Kok litt havregryn og noen skrelte poteter i vann. Legg enten saltede og så utvannede eller tørkede uerskiver oppi vannet like før potetene er kokt. Ueren må skrapes fri for skjell før den legges i suppen.
Fisken og poteten spises med flatbrød og suppen ved siden av.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18348)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-28
Oppdatert dato:2004-07-28
Lesere: 3263 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.