Uskubea etter Cajsa Warg





Ingredienser



Annonse



Fremgangsmåte:

Man tager følgende: 1 lodd av hver av anis, fennikel, koriander, rød kanel, kardemomme, 3/4 lodd muskatblomme, 1/2 lodd av hver av nellik, fiolrot, lakrisrot, dill og isop. De støtes og legges i 2 kanner brennevin, siden legges i 1/2 lodd safran, 1/2 skålpund rosiner, 1/2 skålpund dadler eller fikener, la stå i 8 dager, filtrer, søt etter smak.

lodd=13,3 g
skålpund=425 g
kanne=2 2/3 l

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bente Ingdal
(Intern: 16104)
Kategori: Likør
Land: Sverige
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-26
Oppdatert dato:2003-10-26
Lesere: 2859 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.