Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Varmrøkt sik med potetsalat oppskrift fra matoppskrift.no

Varmrøkt sik med potetsalat



Ingredienser

nyrøkt, varm sik
250 g kokte kalde poteter
2 dl créme fraîche
1 dl majones
1 ts sennep
3 ss finhakket gressløk
salt
pepper
sukker




Fremgangsmåte:

Kok potetene med skallet på. Skrell dem mens de er varme, og avkjøl. Bland dressingen, og smak den til etter smak. Skjær potetene i skiver, og bland forsiktig inn dressingen. Smaken vinner seg etter tid.

Bruk helst nyrøkt, varm sik. Rens den røkte fisken for skinn og bein. Prøv å beholde filetene mest mulig hele, for synsinntrykkets skyld.

Anrett med potetsalat, tynne skiver rå løk, hakket persille og godt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11965)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 5502 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.