Vassgraut fra Hedmark



Ingredienser





Fremgangsmåte:

Vassgraut ble kokt av vatn, salt og hemmjøl (bygg- eller havre). Rester ble servert kalde med sur mjølk eller varm, søt mjølk.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18011)
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frøgrøt.Frøgrøt.
Denne retten har 139,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Semulegrøt 2.Semulegrøt 2.
Denne retten har 78,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.