Bananbrød

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
125grsmør, mykt
175grbrunt sukker
2stk storegg
3stkbananer
100grvalnøttkjerner
250grhvetemel, blandet med
0,5tssalt
0,5tsnatron ,
1tsbakepulver og
1tskanel


Skikkelig saftig variant. Varier med andre nøtter, eller nøtterester! Vi pyntet litt med nonstop, lurt om en skal få barn til å spise sunt.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Saftig og ikke for søtt, kanskje mer et brød enn en formkake:

Pisk smør og sukker sammen, tilsett et egg om gangen, og bland inn skrelte bananer. Grovhakk nøttekjerner og bland dem inn sammen med melblandingen. Deigen has i en smurt kakeform (ca en liter) og settes inn i 175 grader varm ovn. Steketid ca en time, følg med med bakepinne. I vår ovn var den ferdig etter 50 minutter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 319,11 Kcal
Protein 5,63 g
Fett 16,33 g
Karbo 36,39 g
Pris 3,85.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Barn i magen
Oppskriften har hatt 71964 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,8 poeng totalt (av max 6) fra 55 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 15533)

Ekstra info

Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 60 min + Oppskriften er enkel å tilberede

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!