Gå til forsiden av matoppskrift.no



Bananbrød

Bilde av Bananbrød.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

Oppskriften på Bananbrød har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Skikkelig saftig variant. Varier med andre nøtter, eller nøtterester! Vi pyntet litt med nonstop, lurt om en skal få barn til å spise sunt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
125grsmør, mykt
175grbrunt sukker
2stk storegg
3stkbananer
100grvalnøttkjerner
250grhvetemel, blandet med
0,5tssalt
0,5tsnatron ,
1tsbakepulver og
1tskanel


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Saftig og ikke for søtt, kanskje mer et brød enn en formkake:

Pisk smør og sukker sammen, tilsett et egg om gangen, og bland inn skrelte bananer. Grovhakk nøttekjerner og bland dem inn sammen med melblandingen. Deigen has i en smurt kakeform (ca en liter) og settes inn i 175 grader varm ovn. Steketid ca en time, følg med med bakepinne. I vår ovn var den ferdig etter 50 minutter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Barn i magen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 15533)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 319,13 Kcal Forklaring?
Protein 5,63 g
Fett 16,33 g
Karbo 36,41 g
Pris 3,85.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!