Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bananbrød

Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min +     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,9 poeng. 4,9 poeng (av max 6) i snitt fra 46 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,85 Kcal: 319,91 Fett: 16,37 gr Protein: 5,64 gr Karbo: 36,49 gr
Mettet fett: 6,80 gr Kostfiber: 2,03 gr Salt av natrium: 0,55 gr
Oppskriften har hatt 61133 lesere! 61133 lesere

Ingredienser

Porsjoner
125grsmør, mykt
175grbrunt sukker
2stk storegg
3stkbananer
100grvalnøttkjerner
250grhvetemel, blandet med
0,5tssalt
0,5tsnatron ,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsbakepulver og
1tskanel
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater45,62 prosent
Protein7,05 prosent
Fett46,05 prosent
Kostfiber1,26 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 43,49

Pris pr stykker

Kr 3,62
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Bananbrød.
Skikkelig saftig variant. Varier med andre nøtter, eller nøtterester! Vi pyntet litt med nonstop, lurt om en skal få barn til å spise sunt.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Saftig og ikke for søtt, kanskje mer et brød enn en formkake:

Pisk smør og sukker sammen, tilsett et egg om gangen, og bland inn skrelte bananer. Grovhakk nøttekjerner og bland dem inn sammen med melblandingen. Deigen has i en smurt kakeform (ca en liter) og settes inn i 175 grader varm ovn. Steketid ca en time, følg med med bakepinne. I vår ovn var den ferdig etter 50 minutter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Enkel grovere bananbrød hos oss.Les mer om Sjokolade-banankake hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:15533



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen