Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Borecas. tyrkisk brød (børek).




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

2,4dlolje
1,6dlvann
1tssalt
1literhvetemel

Fyll

5dlmoste poteter
0,5tssalt eller etter smak
2ssolje eller smør
3stkegg, piskede
1literfetaost, most
5dlparmesan, raspet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Borecas. tyrkisk brød (børek). med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier328,585 585,27Kcal
Protein9,87167,77gram
Karbohydrat28,68487,51gram
Kostfiber1,5125,67gram
Fett19,04323,65gram
Mettet fett2,6344,71gram
Salt0,8414,21gram
Pris på oppskriftenKr 4,99Kr 84,82Kroner
Hele oppskriften veier1 700 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Spar 1.2 dl ost og 1 pisket egg

Bland poteter, salt, olje, 2 egg og ost.

Bland deigen på vanlig måte, skal være litt myk. Form deigen til størrelsen som små golfballer.

Press golfballene sammen og legge en ss fyll på de. Brett sammen og tett åpningen. Dyppes så i 1 pisket egg og så i raspet parmesan.
Stekes på bakepapir i 30 minutter ved 200 C til de er gyldne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21697)
Kategori: Brød
Land: Tyrkia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.