Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hyllblomstsaft




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 40stkblomsterklaserIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3stksitroner
2litervann
1,5litersukker
30grsitronsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse


Næringsdeklarasjon for Hyllblomstsaft med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144,965 208,41Kcal
Protein0,093,23gram
Karbohydrat35,991 293,12gram
Kostfiber0,238,26gram
Fett0,020,72gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 0,79Kr 28,38Kroner
Hele oppskriften veier3 593 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask sitronene godt. Riv skall og press ut saften. Legg blomst og sitronrasp lagvis i et kar. Kok opp vann, og rør inn sukker til det har løst seg opp. Ta kjelen fra varmen og bland i sitronsyren. La stå og trekke i 5-7 dager, kjølig. Dekk med f.eks. plastfolie. Rør i saften et par ganger per dag. Sil og fyll på rene, kalde flasker. Sett i kork. Saften bør oppbevares kjølig. For lengre oppbevaring øk sukkermengde

Mer info

Forfatter:
Kilde: Soppforeningen
(Intern: 15409)
Kategori: Saft
Diett/allergi: Div diett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.