Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hylleblomstsaft (Svensk)

Oppskriften har fått 5,4 poeng. 5,4 poeng (av max 6) i snitt fra 9 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 0,73 Kcal: 137,42 Fett: 0,02 gr Protein: 0,07 gr Karbo: 34,15 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 0,18 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 13508 lesere! 13508 lesere

Ingredienser

Porsjoner
60stkhylleblomstskjermerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2kgsukker
3,5literkokende vann
4stksitroner, økologiske
60grSitronsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater99,4 prosent
Protein0,2 prosent
Fett0,13 prosent
Kostfiber0,26 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 42,95

Pris pr porsjon

Kr 42,95
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Saft
Land: Sverige




Fremgangsmåte:

De grønne stilker på blomstene klippes vekk, blomstene rystes lett for å fjerne smådyr, de må ikke skylles.
Sitronene vaskes og skives tynt. Hylleblomster, sitroner og sukker legges i en stor plastikkspann, porselensskål eller rustfri stålgryte.

Vannet kokes og sitronsyren oppløses. Hell det over blomstene og rør godt rundt. Et tøystykke el. lign. legges over. Settes kjølig i 4-5 dager, som røres rundt ca. en gang om dagen.

Saften siles igjennom et klede, og helles på Atamonskyllede flasker med tettsluttende propper.

Serveres som saft til mat, eller som sommerdrink med soda eller hvitvin. Kan også anvendes til sorbet.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22492



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen