Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviar av torskerogn 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrå torskerogn
Ca 1sssalt
2tssukker
1tspepper
1stk liteløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,081 196,06Kcal
Protein19,98219,08gram
Karbohydrat1,2113,27gram
Kostfiber0,192,08gram
Fett2,6629,17gram
Mettet fett0,556,03gram
Salt2,0422,40gram
Pris på oppskriftenKr 12,07Kr 132,35Kroner
Hele oppskriften veier1 097 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll rognen. Hakk løken fint
Ha alt i en bolle og røres jevnt i 15 minutter.
Fylles på glass og settes kaldt ett døgn før det spises.
Tåler ikke lang lagring. Kan evt smakes til med røksyre fra apotek.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2914)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.