Gå til forsiden av matoppskrift.no

Kokt torskerogn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grtorskerogn
vann
1 ss salt pr. liter vann
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kokt torskerogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,33349,02Kcal
Protein12,5646,47gram
Karbohydrat7,0326,01gram
Kostfiber0,742,74gram
Fett1,615,96gram
Mettet fett0,321,18gram
Salt0,150,55gram
Pris på oppskriftenKr 7,66Kr 28,34Kroner
Hele oppskriften veier1 480 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen. Sett den over i så mye kokende, saltet vann at det dekker rognen. La rognen trekke under lokk i 20-40 minutter. Den må ikke fosskoke da den blir tørr.

Server rognen varm med kokte poteter og stuet makaroni eller stuede snittbønner eller hvit saus.

Den kan avkjøles i kraften og serveres med sitronbåter, syltede røbetskiver eller tomater.

Kald rogn kan skjæres i skiver og stekes. Serveres med kokte poteter og en stuing.

Brukes også oppskåret i skiver som pålegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11558)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.