Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt torskerogn

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 42 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,66 Kcal: 94,33 Fett: 1,61 gr Protein: 12,56 gr Karbo: 7,03 gr
Mettet fett: 0,32 gr Kostfiber: 0,74 gr Salt av natrium: 0,15 gr
Oppskriften har hatt 42805 lesere! 42805 lesere

Ingredienser

Porsjoner
800grtorskerogn
vann
1 ss salt pr. liter vann
4porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater29,81 prosent
Protein53,25 prosent
Fett15,36 prosent
Kostfiber1,56 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 113,37

Pris pr porsjon

Kr 28,34
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen. Sett den over i så mye kokende, saltet vann at det dekker rognen. La rognen trekke under lokk i 20-40 minutter. Den må ikke fosskoke da den blir tørr.

Server rognen varm med kokte poteter og stuet makaroni eller stuede snittbønner eller hvit saus.

Den kan avkjøles i kraften og serveres med sitronbåter, syltede røbetskiver eller tomater.

Kald rogn kan skjæres i skiver og stekes. Serveres med kokte poteter og en stuing.

Brukes også oppskåret i skiver som pålegg.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11558



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen