Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kokt torskerogn

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 42 lesere
Oppskriften har hatt 43477 lesere! 43477 lesere

Ingredienser

Porsjoner
800grtorskerogn
vann
1 ss salt pr. liter vann
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Skyll rognen forsiktig så ikke hinnen går i stykker. Pakk rognen inn i smørpapir eller aluminiumsfolie så den ikke går i stykker under kokingen. Sett den over i så mye kokende, saltet vann at det dekker rognen. La rognen trekke under lokk i 20-40 minutter. Den må ikke fosskoke da den blir tørr.

Server rognen varm med kokte poteter og stuet makaroni eller stuede snittbønner eller hvit saus.

Den kan avkjøles i kraften og serveres med sitronbåter, syltede røbetskiver eller tomater.

Kald rogn kan skjæres i skiver og stekes. Serveres med kokte poteter og en stuing.

Brukes også oppskåret i skiver som pålegg.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 94,33349,0217,5 %
Fett: 1,615,96 gr8,5 %Fett15,36 %
Protein: 12,5646,47 gr92,9 %Protein53,25 %
Karbo: 7,0326,01 gr8,7 %Karbo29,81 %
Fiber: 0,742,74 gr9,1 %Fiber1,56 %
Mettet fett: 0,321,18 gr5,9 %
Salt: 0,150,55 gr11,1 %
Hele oppskriften veier 1480 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,66 .-
Pris 4 porsjonerKr. 113,37 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 28,34.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11558



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser