Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kramsfugl




Ingredienser

4 porsjoner

4 kramsfugl eller bekkasiner
salt
pepper
salvie
4 skiver bacon
4 vinblad (store blad av rips eller solbær)
4 ss smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Ribb og svi fuglen. Skjær rundt endetarmsåpningen og trekk tarmen ut. Resten av innmaten skal sitte i fuglen. Hodet kan skjæres av eller sitte på. I det siste tilfelle fjernes øynene og halsen bøyes slik at nebbet kan stikkes inn under det ene låret.

Tørk fuglene godt og gni dem med salt, pepper og salvie.

Bind en baconskive rundt hver fugl og pakk den inn i vinblad.

Stek fuglen i smør til de er møre. Steketiden avhenger av alderen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8073)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.