Muffins uten egg



En muffins uten egg for de med eggallergi.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
160grhvetemel
1,5tsbakepulver
130grsukker
1,5dlmelk
60grsmeltet smør
Rosiner og appelsin finhakkes


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Rosinene blandes med de tørre ingrediensene. Tilsett melken og til slutt det avkjølte fettet. Deigen helles i muffinsformer og stekes ved 250 C i 12-15 minutter.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13164)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Diett/allergi: Uten egg
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 317,31 Kcal
Protein 4,79 g
Fett 10,55 g
Karbo 50,26 g
Pris 2,03.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!