Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rosa Sagosuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4ssrøde sagogryn
1litervann
1bit(er)kanelstang
8stksvisker
0,5stksitron, revet skall av
3dlsaft, rød
sukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rosa Sagosuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier27,4197,18Kcal
Protein0,190,67gram
Karbohydrat6,3722,58gram
Kostfiber0,451,60gram
Fett0,030,11gram
Mettet fett0,010,04gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 0,60Kr 2,13Kroner
Hele oppskriften veier1 418 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll grynene og sett dem over varmen i kaldt vann, kok opp. Tilsett kanel og la suppen småkoke under lokk til grynene er gjennomsiktige. Beregn ca 1 time.

Legg svisker i bløt ca 30 minutter. Kok dem deretter i suppen de siste 30 minuttene av koketiden.

Avkjøl suppen, ta opp kanelen. Smak til med revet sitronskall, og saft av sitronen, den røde saften, samt sukker om nødvendig.

Server suppen avkjølt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7107)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.