Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saltet sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3kgfersk sopp (ikke blekksopp)
100grgrovt salt
12stkhvite pepperkorn
3tsfennikel
3tskarve
2tsknust laurbærblad
dillkroner


Annonse


Næringsdeklarasjon for Saltet sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier23,58558,78Kcal
Protein3,5684,36gram
Karbohydrat0,4310,19gram
Kostfiber2,0147,63gram
Fett0,409,48gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt3,9894,24gram
Pris på oppskriftenKr 11,04Kr 261,61Kroner
Hele oppskriften veier2 370 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens soppen og del de største. Gi soppen et oppkok i egen kraft, i en vidbunnet kjele.

Hell ut kraften og tørk soppen forsiktig i et håndkle. Avkjøl.

Legg sopp og salt vekselvis sammen med krydderblandingen i store syltetøyglass. Underste og øverste lag skal være salt.

Legg press på soppen og sett glassene kaldt. Presset skal holde soppen under laken.

Vi anbefaler egen salat til denne retten: Salat på saltet sopp - se denne under kategorien salater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9272)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.