Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Skumkake

Oppskriften har fått 5,1 poeng. 5,1 poeng (av max 6) i snitt fra 17 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,30 Kcal: 284,28 Fett: 0,00 gr Protein: 4,61 gr Karbo: 66,46 gr
Mettet fett: 0,00 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,17 gr
Oppskriften har hatt 28869 lesere! 28869 lesere

Ingredienser

Porsjoner
7plate(r)gelatin
4stkeggehviter
3,5dlsukker
Freia glasursjokolade (Dronning)
Koksmasse
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater93,51 prosent
Protein6,48 prosent
Fett0 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 14,80

Pris pr stykker

Kr 1,23
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

LEGG GELANTINEN I KALDT VANN CA 5 MIN.KLEM UT VANNET AV GELANTINEN OG RØR DEN UT I 1/2 DL KOKENDE VANN, AVKJØLES. IMENS VISPES EGEHVITENE STIVE, HA I LITT OG LITT SUKKER. VISPES TIL HARDT SKUM.

HELL GELANTINEN LITT OG LITT I SKUMMET TIL ALT ER GREIT BLANDET.KLE EN SPRINGFORM EL. MED PLASTFOLIE, HELL OPPI OG JEVN UT.
SETTES KALDT MENS DET STIVNER, DET GÅR GANSKE KJAPPT.SMELT GLASURSJOKOLADEN SOM ANVIST PÅ POSEN.TA KAKEN UT AV FORMEN OG "KLASK" DEN PÅ ET SERVERINGS FAT. HELL OVER GLASUREN OG DRYSS OVER KOKOSMASSE.DIGG INN !!!!!!

Kilde: Elin




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Marengs 5 hos oss.Les mer om Studentlue hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:949



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen