Skumkake


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
7plate(r)gelatin
4stkeggehviter
3,5dlsukker
Freia glasursjokolade (Dronning)
Koksmasse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

LEGG GELANTINEN I KALDT VANN CA 5 MIN.KLEM UT VANNET AV GELANTINEN OG RØR DEN UT I 1/2 DL KOKENDE VANN, AVKJØLES. IMENS VISPES EGEHVITENE STIVE, HA I LITT OG LITT SUKKER. VISPES TIL HARDT SKUM.

HELL GELANTINEN LITT OG LITT I SKUMMET TIL ALT ER GREIT BLANDET.KLE EN SPRINGFORM EL. MED PLASTFOLIE, HELL OPPI OG JEVN UT.
SETTES KALDT MENS DET STIVNER, DET GÅR GANSKE KJAPPT.SMELT GLASURSJOKOLADEN SOM ANVIST PÅ POSEN.TA KAKEN UT AV FORMEN OG "KLASK" DEN PÅ ET SERVERINGS FAT. HELL OVER GLASUREN OG DRYSS OVER KOKOSMASSE.DIGG INN !!!!!!

Kilde: Elin


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 949)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 284,28 Kcal
Protein 4,61 g
Fett 0 g
Karbo 66,46 g
Pris 3,3.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!