Aktuelt akkurat nå!
Asparges...Selskapsmat...Sommermat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Skumkake

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
7plate(r)gelatin
4stkeggehviter
3,5dlsukker
Freia glasursjokolade (Dronning)
Koksmasse

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 284,28 Kcal
Protein 4,61 g
Fett 0 g
Karbo 66,46 g
Pris 3,3.- kr

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

LEGG GELANTINEN I KALDT VANN CA 5 MIN.KLEM UT VANNET AV GELANTINEN OG RØR DEN UT I 1/2 DL KOKENDE VANN, AVKJØLES. IMENS VISPES EGEHVITENE STIVE, HA I LITT OG LITT SUKKER. VISPES TIL HARDT SKUM.

HELL GELANTINEN LITT OG LITT I SKUMMET TIL ALT ER GREIT BLANDET.KLE EN SPRINGFORM EL. MED PLASTFOLIE, HELL OPPI OG JEVN UT.
SETTES KALDT MENS DET STIVNER, DET GÅR GANSKE KJAPPT.SMELT GLASURSJOKOLADEN SOM ANVIST PÅ POSEN.TA KAKEN UT AV FORMEN OG "KLASK" DEN PÅ ET SERVERINGS FAT. HELL OVER GLASUREN OG DRYSS OVER KOKOSMASSE.DIGG INN !!!!!!

Kilde: Elin



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
Oppskriften har hatt 31452 lesere totalt.
Oppskriften har fått 5,1 poeng totalt (av max 6) fra 17 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 949)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!