Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Velouté au raisin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stksjalottløk
60grsmør
100grvalnøtter (uten skall)
20cldruesaft (eller druejuice)
10clmadeira
ingefær
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Velouté au raisin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier243,09361,96Kcal
Protein3,054,54gram
Karbohydrat8,3112,37gram
Kostfiber1,452,16gram
Fett19,2928,72gram
Mettet fett6,369,47gram
Alkohol3,02 %
Salt0,310,46gram
Pris på oppskriftenKr 10,19Kr 15,17Kroner
Hele oppskriften veier596 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk sjalottløkene og svisj dem i 20 g smør i 5 minutter under lokk.
Miks de svisjede løk med valnøttene, tilsett druesaft, madeira, ingefær, salt og pepper.
Redusér sausen under svak varme i 20 minutter og tilsett resten av smøret i stykker under pisking.
Passer til stekt eller grillet lyst kjøtt (kylling, kalkun, kalv, svinekjøtt)

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22135)
Kategori: Saus
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løksaus 4.Løksaus 4.
Denne retten har 24,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.