Thaimat er vi godt kjent med etter å ha bodd der ned i 3 mnd for noen år siden + noen kortere opphold. Her er det ofte woken som brukes og maten er vanligvis godt krydret, kanskje ikke turistmaten eller disse oppskriftene som er fornorsket. Alle disse curryene som grønn, rød og gul kan man lage selv, og vi har prøvd de alle hjemmelagd med en mye bedre og aromatisk smak enn de man kjøper, men dermed mye sterkere. Det fins en del thai restauranter her i Norge, men mye av dette er ganske enkelt å lage hjemme. Ha ferdige krydderblandinger og sauser, så er det bare å kjøre på. Thaiene har og 3 gode salater som er med her: Biffsalat, mangosalat og grønn papayasalat. Grønn papaya er ikke så enkel å få tak i. Disse kan være veldig spicy, men kontroller det selv.
Thai biffsalat med grillet biff
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
31.01.2018Denne retten tar ca
20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie PettersenBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
250 gr roastbiff eller ytrefilet
1 dash salt og pepper
2 ss matolje
4 stk vårløk, snittede
1 stk agurk i skiver
1 stk løk i skiver
1 stk gulrot i tynne skiver
2 stk tomat i skiver
1 håndfull strimlet rødkål
3 ss friske mynteblader
2 ss koriander, hakket
1 ss finhakket, frisk sitrongress
Saus:
1 ss sitronsaft
2 ss fiskesaus
2 ts vineddik eller mirin
1 ts hakket, rød chili
2 ts olivenolje
1 ss sukker
2 ss hakkede peanøtter
1 dash chiliflakes evt.
Her kan en og bruke ferdig stekt roastbiff. Thai biffsalat er en kjent salat som vi har spist mange ganger under våre besøk her nede.Fremgangsmåte
Roastbiff eller ytrefilet krydres og grilles i en grillpanne med litt olje. Skjæres i skiver når det er ferdig.
Bland alt til sausen og alt av grønnsaker. Kjøttet blandes med grønnsakene og sausen helles over. Til slutt pyntes det evt med peanøtter og litt chili om en ønsker mer styrke.
Server evt risnudler ved siden av.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
76,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
3,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Thai mango salat
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
16.06.2013Denne retten tar ca
20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Ukjent kildeBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
400 g mango
2 sjalottløk i tynne skiver
2-3 røde bird eye chili
3-4 ss fiskesaus
4-5 ss lime juice
20 g tørkede reker
40 g peanøtter, ristet
3-4 ss palmesukker
en håndfull tørket ansjos, ristet
en håndfull koriander, til pynt
Fremgangsmåte
1. Skrell grønn mango og rasp med en grov rasp i strimler
2. Bløtlegg mangostrimler i iskaldt vann for å gjøre de sprø.
3. Knus chili, sjalottløk, tørkede reker og peanøtter i en morter. Deretter ha i fiskesaus, limesaft, og palmesukker. Bland godt.
4. Bland med mango.
5. Pynt med noen ristede ansjos og koriander. Server som en siderett.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
113,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
15,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai)
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
28.03.2009Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
2 kyllingfileter i tynne strimler
saft og skall av 1/2 lime
2 vårløk (eller 1 løk)
1 hvitløkbåt
1/2 rød chili
1 tommelstor bit frisk ingefær
1 ss olje til steking
7 dl vann + 1 hønsebuljongterning
1 boks kokosmelk
1 ss soyasaus
1 pakke kyllingnudler
noen kvister hakket koriander
Oppdatert versjon av Tom Ka Gai. Vi lager denne stadig vekk. Men smaker nydelig og er fin for dårlige mager.Fremgangsmåte
Skjær kyllingfiletene i tynne strimler og bland med limesaft og –skall. Sett til side. Finhakk grønnsakene og fres dem raskt i olje til de blir myke og blanke. Tilsett vann og buljong, kokosmelk og soyasaus og kok opp.
Tilsett nudler og kyllingstrimler og la suppen småkoke ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomkokt. Rør forsiktig i suppen noen ganger under kokingen. Dryss over hakket koriander før servering. Server eventuelt kokt ris ved siden av. Sett østerssaus, soyasaus og søt chilisaus på bordet.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
97,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
3,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
6,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 4,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder
Thailandsk pomelo og kylling salat
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
10.01.2015Denne retten tar ca
20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Recipe CottageBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
1 pomelo evt grapefrukt
2 kyllingbryst
1 ts hakket rød chili
1 ss fiskekraft(ikke nødvendig)
1 ts sukker
1 lime saften av
1 salathode til pynt
1 ss hakket frisk koriander eller persille
2 ss sprøstekt sjalottløk
0,6 dl hakked ristede peanøtter
Sprøstekte sjalottløk.
6 sjalottløk tynt skivet
3 ss vegetabilsk olje
Pomelo er ikke så vanlig her til lands, men jeg syns de smaker nydelig. Mild smak som passer i salater. Og så er de faste og fine inni og enkle å dele opp uten for mye søl.
Ps: Ett spesielt tips for å få skrelt de, men på egen risiko. Kast pomeloen i gulvet og den sprekker som regel i den ene enden, så kan man skrelle uten kniv:)Fremgangsmåte
Skrell, rens og del opp pomeloen i biter. Kjøl ned og ha i en stor bolle.
Stek kyllingfiletene og kutt de i biter.
Bland limesaft, sukker, og chilibiter.
Legg en seng av salatblader på en skål eller tallerken. Legg på pomelo og kylling. Hell over dressingen. Dryss så over hakkede peanøtter, stekt løk og pynt med korianderblader eller persille.
Sprøstekt sjalottløk:
Kutt sjalottløken i tynne skiver som er like tykke. Varm oljen i en panne og ha i løken. Stek sakte til den er brun og sprø. Ca 5-10 minutter. Kraften skal være kokt ut av løken. Tørk løken på papir. Denne løken kan oppbevares i mange uker til annet bruk. Ha i en tørr tett boks.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
91,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
4,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 6,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Kylling i rød karri
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
27.03.2017Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
1 ss rød karri
1 1/2 - 2 kopper kokosmelk
300 g renskåret kyllingkjøtt i biter
5 grønne babayauberginer eller 1 vanlig aubergine, i biter
3 ss fiskesaus
1/2 ts glutamat eller sukker
1/2 glass vann
rikelig med fersk basilikum
1/2 rød chili til pynt, evt. paprika
2 ss soyaolje
Godt og sterkt. Vi hadde i vanlig aubergine. En thairett som vi og har spist i original utførelse.Fremgangsmåte
Varm oljen i en wok eller stekepanne. Tilsett rød karri og la den frese i oljen i 1-2 minutter. Hell i kokosmelken og la den koke opp. Tilsett deretter kyllingkjøttet, auberginer og de andre ingrediensene.
Smak til med fiskesaus. Chili eller paprika skjæres i strimler til pynt. Serveres med ris
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
133,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
7,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
7,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Tom Yang Kung
Antall porsjoner =
8Dato lagt inn eller oppdatert
25.10.2014Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Elsa's hjemmesideBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
0.5 kg rå, rensede reker
2 l kyllingkraft (buljongterning)
1 ss finklippet sitrongress
8-10 lime blader
½ tommel ingefær
4 ss nam pla (fiskeesaus)
¾ dl presset limesaft
4 ss hakket koriander blader
3 ss hakket vårløk
1 liten boks sjampinjong (hele)
1-3 rød chili (avhengig av styrke)
salt og pepper
Rekesuppe fra Thailand. Her er det masse smak mest pga nam pla som er fishsauce. Vi gjorde en variant her og brukte 1 boks kokosmelk og 3 dl fløte, + 2 tomater delt i 4.Fremgangsmåte
En tradisjonell suppe fra Thailand. Dette er uvante men spennende smaker for norske ganer, og en riktig apetittvekkende innledning til måltidet.
Rens og vask rekene. Kok opp vannet, tilsett buljong(evt kokosmelk og fløte), ingefær, limeblad og sitrongress.
La det småkoke i 10 min.
Tilsett nam pla og la det koke 5 min til. Ha i reker, limesaft, tomat og sjampinjong og la det koke over svært svak varme i noen minutter til rekene blir røde. Tilsett vårløk, koriander og chili etter smak.
Server i små suppeskåler.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
14,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
0,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
0,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 2,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Kylling med sitrongress
Antall porsjoner =
8Dato lagt inn eller oppdatert
04.10.2013Denne retten tar ca
20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
2 ts vegetabilsk olje
4 kyllingebrystfileter i strimler uten skinn og ben eller hele
2 stilker hakket eller 1 ts tørret sitrongress
1¼ dl kokosmelk
2 ts finreven limeskall
2 ss limesaft
3 ss snittet, frisk basilikum
3 ss søt Thai chilisaus
6 vårløk i skrå skiver
2 ss hakket, frisk koriander
Vi brukte fileter i store stykker. Kokosmelk lager en mild smak her, som kan justeres med chilisaus.Fremgangsmåte
Varm en wok eller stor sauterpanne opp ved høy varme. Tilsett olje og kylling og lynstek i 3-5 minutter, til kyllingkjøttet begynner å få farve.
Tilsett sitrongress, kokosmelk, limeskall og -saft, basilikum, chilisaus, vårløk og koriander og lynstek i 2 minutter, til kyllingkjøttet er gjennomstekt.
Server retten øyeblikkelig med ris.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
113,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
1,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
4,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 11,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Green Curry Kaffir
Antall porsjoner =
3Dato lagt inn eller oppdatert
16.06.2013Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Matoppskrift.noIngredienser
8 stk Kaffir Lime Leaves
1 boks Coconut milk
2-3 ss Green curry paste
400 g kyllingfilét eller skinkeschnitzler, skåret i tynne skiver
3 ss olje
1 pk Rice Noodles
1 bunt frisk basilikum
2 ss Fish saus
2 ss sukker
1-2 stk rød chili, skåret i tynne skiver
1/2 aubergine, skåret i 1 cm store terninger
Fremgangsmåte
Wok kjøttet i Green Curry Paste til det er gjennomstekt. Tilsett Coconut Milk, Kaffir Lime Leaves og aubergine. La det småkoke noen minutter. Smak til med chili, sukker, Fish Saus og basilikum.
Serveres med Rice Noodles, Egg Noodles eller jasminris.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
200,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
17,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
9,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Thai vårruller 2
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
08.12.2017Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
100 g finhakket kyllingbrystfilet
50 g finhakkede, rå reker uten skall
1 reven gulerot
100 g bønnespirer
2 vårløk i skiver
1 cm finhakket, skrellet, frisk ingefærrot
2 ts soyasaus
2 ts fiskesaus
2 ts maismel
2 ss vann
16 firkanter á 12 cm vårrulldeig
Vegetabilsk olje til frityrsteking
Vårruller er hverdagsmat eller snacks hos oss. Når en får litt svungen på det så er det ikke vanskelig å lage. Her i thai versjon med søt chilisaus bakFremgangsmåte
Bland kyllingkjøtt, reker, gulrot, bønnespirer, vårløk, ingefær, soya- og fiskesaus i en skål.
Pisk maismel og vann sammen til en fin deig. Legg 2 ts fyll på hvert stykke deig i det ene hjørnet. Fold snippen over fyllet og fold venstre og høyre hjørnesnipp inn mot midten, rull rullen sammen, så den ligner en sigar. Pensle kantene på det fjerde hjørne med maismelblandingen, så rullen »limes« godt sammen.
Varm oljen opp i en wok eller dyp sauterpanne. Når en brødterning bruner på 40 sekunder, er oljen klar til fritering. Frityrstek vårrullene ved middelvarme, til de er gyldenbrune på alle sider. Drypp av på kjøkkenrull. Server vårrullerne med en søt chilisaus
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
67,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
5,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
0,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Grønn papayasalat
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
07.11.2014Denne retten tar ca
20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matoppskrift.noBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
1 liten, grønn
papaya à ca. 400 g
2 gulerøtter
2 hakkede, faste tomater
50 g hakkede jordnøtter
Hodesalatblader eller spinatblader, julesalat, kål
2 ss grovhakket, tørkete reker
Dressing:
3 fedd hakket hvitløk
¾ dl sitronsaft
2 ss fiskesaus
1 ss brun farin
1 hakket, utkjernet, rød eller grønn chili
Prøv grønn papaya, veldig frisk. Dette er en thai salat som selvfølgelig kan vareieres. Men dressingen og papaya hører til.Fremgangsmåte
Skrell papayaen og fjern kjernene. Riv papaya og gulerøtter på foodprocessorens råkostjern, så blir strimlene lange og tynne.
Hell dem i en skål sammen med den hakkede tomat.
Dressing:
Bland hvitløk, sitronsaft, fiskesaus, brun farin og chili sammen. Hell dressingen over papaya-blandingen sammen med halvdelen av jordnøttene og bland grundig.
Anrett salatbladene på et serveringsfat. Øs papaya-blandingen over salatbladene og dryss de resterende jordnøtter samt de tørkete reker over.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
6,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 4,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Laks med ananascurry
Antall porsjoner =
3Dato lagt inn eller oppdatert
14.11.2017Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie PettersenBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
500 gr laksefilet i terninger
1 purre i ringer
1 ss red curry paste
3 ss fishsauce
1 boks kokosmelk
500 gr hermetisk ananas i biter
0,5 potte frisk koriander
3 porsjoner ris
Laks i curry er en interessant versjon av div kjøtt i curry fra Thailand. Oppskriften bruker opprinnelig kylling, men vi måtte prøve med laks. Og dette er godt og man kan justere styrken med mengde curry pasteFremgangsmåte
Stek laks og purre i olje i woken. Rør Red Curry Paste i. Tilsett Coconut Milk og Fish Saus og la retten småkoke et par minutter. Rør ananas i og dryss gjerne frisk koriander over retten. Server med jasminris.
Tips!
Spis gjerne på thailandsk vis med skje og gaffel.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
154,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
11,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
8,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pad Thai med kylling
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
21.11.2011Denne retten tar ca
20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Ukjent kildeBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
Pad Thai saus
3/4 ss. Tamarind pasta oppløst i 1/4 kopp varmt vann
2 ss. Fiskesaus, + evt ekstra for smak(ikke alle liker denne)
1-3 ts. Chili saus, eller kan erstattes med 1/2 ts. Eller mer tørket knust chili eller cayenne, etter smak
3 ss. Brunt sukker
2 porsjoner Thai ris nudler, i bredder som linguini
1,5 kopper rå kyllingbryst i biter
Marinade for kylling:
1 ts. Maisenna oppløst i 3 ss. Soyasaus
4 fedd hvitløk, finhakket
valgfritt: 1-2 frisk rød chili, hakket
3 kopper ferske bønnespirer
3 vårløk i skiver
1/2 kopp frisk koriander
1/3 kopp knust eller grovt hakkede peanøtter (eller andre nøtter, som for eksempel cashewnøtter)
1/4 kopp kyllingbuljong
1/8 ts. Malt hvit pepper
vegetabilsk olje for steking, og noen limebåter
En klassisk thai rett. Denne er opprinnelig oversatt fra Thai. Men bruker ingredienser man kan skaffe i norge, kanskje unntatt bananblomst:)Fremgangsmåte
Kok opp vann, ta vekk fra platen og ha i nudler. La de ligge i vannet til de er "al dente". Sil av og skyll med kaldt vann, sett til side.
Gjør klar Pad Thai sausen ved å blande sammen i en kopp.
Legg kyllingbitene i en liten bolle. Rør sammen marinaden og hell over kyllingen. Rør godt og sett til side.
Varm opp en wok eller stor stekepanne over middels høy varme. Legg 1-2 ss. Olje pluss hvitløk og hakket chili, hvis du bruker det. Rør til velduftende (30 sekunder).
Legg i kyllingen sammen med marinaden. Stek 30 sekunder til 1 minutt. Når wok/gryte blir tørr, tilsetter du litt kyllingbuljong, 1-2 ss. Gangen, for å holde kyllingen fuktig. Fortsett å steke på denne måten til kyllingen er kokt (5-8 minutter).
Tilsett nudler, og hell Pad Thai saus over. Bruk to slikkepotter, skjeer, eller andre redskaper, stek nudler fort i woken. Bruk en mild "løft og vri" metode (som blanding av en salat) for å hindre nudler fra å brekke. Rør på denne måten 1-2 minutter. Hvis du woken blir for tørr, skyv nudler til side og ha litt mer olje i bunnen (men ikke mer buljong).
Tilsett bønnespirer og strø over pepper. Fortsett å blande 1 minutt, eller til nudler er ferdige. Nudler er perfekte når de ikke lenger er "harde" eller crunchy, men klebrige!
Prøvesmak for krydder, og tilsett mer fiskesaus inntil ønsket smak er nådd. Rør godt.
Løft nudler ned på en tallerken. Topp med generøse mengder av frisk koriander, vårløk og knuste/hakkede nøtter. Legg ferske lime båter ved, og hvis ønskelig, ekstra saus ved siden av. Limen skal presses over retten før man spiser. Kan serveres med bananblomst.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
151,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
23,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 8,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Stekt laks med chili og basilikum på thailandsk vis
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
21.06.2018Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie PettersenBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
300 gram laksefilet
2 ss vegetabilsk olje eller peanøttolje
0,5 stk sjalottløk, grovhakket
1 fedd hvitløk hakket
1 ss birds-eye chilis, hakket
Saus
1 ts hoisin saus
1 ts oysterrsaus
2 ss palmesukker evt vanlig om du ikke har
evt 1 ss fiskesaus om man ønsker smaken
2 1/2 dl basilikumblader, ikke hardpakket
Tilbehør
2 speilegg
1 dash chiliflakes
1 dash salt og pepper
2 porsjoner kokt ris
En rask og god wokrett med laks og chili. Her med palmesukker som man kjøper i asiatiske forretninger. Har en annen smak enn vanlig sukker. Denne retten kommer opprinnelig fra Thailand men da med kylling.
Men vi var litt lei av kylling og prøvde derfor denne med laks. Og det er absolutt å anbefale.Fremgangsmåte
Varm opp oljen i en wok. Stek laksen først i fileter. Legg til side
Tilsett løk, hvitløk og chili og fres i ytterligere 1 minutt. Legg tilbake laksen i biter.
Ha i ingredienser til sausen og finknust palmesukker. Rør godt om og tilsett basilikumblader. Server woken med hvit ris og ett speilegg pr porsjon som er drysset med chiliflakes og evt pepper.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
245,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
16,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
13,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 13,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er noen andre aktuelle artikler
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:3385