Pitapizza har vi lagd mange ganger og dette er enkle og raske små pizzaer hvor man ikke trenger å lage gjærdeig eller bruke masse tid på fyll. Man kjøper (eller baker) ferdige pitabrød, grove eller fine, og dekker de med ønsket fyll, ost og andre godsaker.
Dette er verdens raskeste pizza og den første under her er den beste. Lenger nede følger flere andre forslag.
Og som en vri på fredagskosen er de ypperlige, eller generelt kveldskosen.
Vi anbefaler også å bruke alternative bunner som for eksempel polarbrød, tykke tacolefser og baguetter ol.
Pitapizza Provence
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
31.10.2014Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Grete RoedeBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
1 pitabrød a 80 g
4 ts hakket tomat (50 g)
40 g tomat i skiver
30 g mager skinke
1 sjampinjong (20 g)
30 g revet, lett osteblanding
Dryss over med provence-krydder
Pitapizza er en rask pizza som også smaker nydelig. Pitabrød har man ofte i fryseren og man tager hva man haver til fyll.Fremgangsmåte
Pitapizza - Verdens raskeste pizza!
Den er nesten like lett å lage som Grandiosa - og skal vi være ærlige: Mye bedre og sunnere! Nå kan familiens små og store kan lage sin egen lille favorittpizza. Kjøp frosne pitabrød, og bruk dem som de er til pizzabunn. Smør på tomatsaus og øvrige ingredienser og stek etter anvisning på pitabrød-pakken. Osten vi har brukt er en blanding av 16% Mozzarella og 16% Lettere Norvegia. Perfekt til pizzabruk.
Kcal-innholdet er såpass lavt at du trygt kan spe på med en spennende salat som tilbehør. Bon appetitt!
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
143,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
17,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
3,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Lett pitapizza
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
19.10.2017Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Grete RoedeBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
1 pitabrød a 80 g
4 ts hakket tomat (50 g)
5 løkringer
30 g mager skinke
20 g paprika
3 skiver squash (20 g)
1 sjampinjong (20 g)
30 g revet, lett osteblanding
Dryss over med paprikapulver og oregano.
Denne lagde vi med polarbrød, grov type, men pitabrød er like bra. Fyllet kan jo og varieres i det uendelige og vi brukte og litt tacosaus på brødet. En enkel pizza som er fin når du har rester i kjøleskapet.Fremgangsmåte
Pitapizza - Verdens raskeste pizza!
Den er nesten like lett å lage som Grandiosa - og skal vi være ærlige: Mye bedre og sunnere! Nå kan familiens små og store kan lage sin egen lille favorittpizza. Kjøp frosne pitabrød eller polarbrød, og bruk dem som de er til pizzabunn. Smør på tomatsaus og øvrige ingredienser og stek etter anvisning på pitabrød-pakken eller ca 10 min ved 200 grader.
Osten vi har brukt er en blanding av 16% Mozzarella og 16% Lettere Norvegia. Perfekt til pizzabruk.
Kcal-innholdet er såpass lavt at du trygt kan spe på med en spennende salat som tilbehør. Bon appetitt!
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
109,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
13,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
2,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 4,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pitapizza Karbo
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
31.10.2014Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Grete RoedeBildet er tatt av
Knut PettersenIngredienser
1 pitabrød a 80 g
4 ts hakket tomat (50 g)
50 g karbonadedeig
1/2 fedd hvitløk
5 løkringer
10 g purre
15 g paprika
30 g revet, lett osteblanding
Her kan man variere fyllet alt etter hva man har i kjøleskapet.Fremgangsmåte
Pitapizza - Verdens raskeste pizza!
Den er nesten like lett å lage som Grandiosa - og skal vi være ærlige: Mye bedre og sunnere! Nå kan familiens små og store kan lage sin egen lille favorittpizza. Kjøp frosne pitabrød, og bruk dem som de er til pizzabunn. Smør på tomatsaus og øvrige ingredienser og stek etter anvisning på pitabrød-pakken. Osten vi har brukt er en blanding av 16% Mozzarella og 16% Lettere Norvegia. Perfekt til pizzabruk.
Kcal-innholdet er såpass lavt at du trygt kan spe på med en spennende salat som tilbehør. Bon appetitt!
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
128,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
2,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder
Polarpizza
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
19.10.2017Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Matprat.noBildet er tatt av
Rosemarie PettersenIngredienser
6 oste-, grill- eller wienerpølser
1 pk runde polarbrød (12 stk)
1 gl pizzasaus
1 pk ferdigrevet mozzarella
Ingredienser etter valg:
Oliven, paprika, maiskorn, tomat, blåmuggost, sjampinjong, løk, oregano, jalapeno, chili, ruccula
Vår versjon er med tacosaus, squash, tomat, paprika og skinkerester. Og vi legger alltid noen strimler med ost på toppen. Ser ikke så fint ut på bildene men smaker godt. Men lag disse med forskjellig fyll alt etter hva man liker.Fremgangsmåte
I ovnen: 200°C i 10-15 minutter, alt etter mengden fyll.
1. Legg polarbrød på en plate med bakepapir.
2. Smør 1 ss pizzasaus på hvert polarbrød, strø over med ost.
3. Velg pølse og tilbehør etter eget ønske.
4. Stek på midterste rille i ca. 10-15 minutter eller til osten er gyllen.
Egner seg ypperlig til turmat.
Pitabrød kan også brukes som pizzabunn. Med litt fersk mozzarella og et par oliven til pølsa, blir det en spennende "voksen" pizza.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
232,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
23,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
10,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pitapizza 1
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
26.12.2013Denne retten tar ca
30 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Melk.noBildet er tatt av
Melk.noIngredienser
4 stk pitabrød
1 pose tomatsaus
100 g kokt skinke
1 stk vårløk
200 g norvegia
2 ts tørket oregano
En super pizza og lage ute på rist eller stekepanne på bål.Fremgangsmåte
I stekeovn 220 °C i 15 minutter
Del pitabrødene i to på langs. Legg dem på stekebrett og smør på tomatsaus. Finsnitt skinken og vårløken. Fordeles på hvert pitabrød. Dryss over revet ost og oregano. Steke i ovnen til osten er blitt gyllen. Server med en grønn salat og modne tomater.
Tips!
Varier toppingene med det du har for hånden, rester eller barnas favorittpålegg.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
154,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
16,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
5,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Eggende porsjonspizza
Antall porsjoner =
3Dato lagt inn eller oppdatert
08.10.2003Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 pakke polarbrød (6 stk.)
6 egg, kok i 8 minutter
Fyll:
1 glass ferdig pizzasaus eller hjemmelaget
ca. 200 g spekesnacks av kalkun
150 g sjampinjong, lettstekt
1 grønn paprika, i strimler
1 gul paprika, i strimler
1 løk, hakket
200 g revet ost gjerne blandet
med mozzarellaost
oregano eller annen krydderurt
Rucculasalat, rhubarbsalat, eller annen salat,
kokte egg (posjerte egg), salt og
kvernet pepper.
Hvitløksrømme og salsa.
Fremgangsmåte
Bre pizzasausen over polarbrødene og legg på fyllet. Dryss over ost og krydderurt. Stek pizzaene ved 225 °C i 8-10 minutter. Legg på salat, kokte egg i båter og server med rømmedressing og salsa.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
184,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
15,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
8,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Våre beste pitapizzaer
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
03.12.2015Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie RodriguezBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
4 stk pitabrød
1 glass ferdig pizzasaus
150 gr pepperoni eller annen pølse, evt bacon i skiver
100 gr mozzarella
200 gr revet jarlsberg
1 ss tørket basilikum
Dryss over med pizzakrydder
Pitapizza er en litt glemt delikatesse som er veldig enkel å lage samtidig som det smaker bare nydelig. Her får man plutselig muligheten til å enkelt lage flere forskjellige pizzaer samtidig uten å måtte kjempe med en stor deig, heving og knaing.
Vi lager disse med jevne mellomrom og her kan man variere med det meste av fyll og toppings.
Vi lagde og noen med ferske spinatblader på. Ikke så dumt.Fremgangsmåte
Her er det bare å bruke ferdige pitabrød. Smøre utover pizzasaus, ha på toppings og ost. Krydre, her med tørket basilikum som vi hadde.
Stekes i ovnen ved ca 200 grader i ca 7-10 minutter, men følg med. Kan variere alt etter hvor mye fyll som er på. Osten skal smelte og bli gylden.
Noen bakeplater klarer alle 4 samtidig ellers må en steke 2 ganger
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
248,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
17,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
13,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 10,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Rask kyllingpizza
Antall porsjoner =
2Dato lagt inn eller oppdatert
22.06.2007Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
2 kyllingfileter
salt og kvernet pepper
2 polarbrød
1-2 ss chilisaus
2-3 dl revet ost
1/2 paprika, grovhakket
1/2 liten rødløk i skiver
krydderurter
Fremgangsmåte
Del kyllingfiletene nesten i to på langs, brett ut og stek dem i varm stekepanne med litt smør, 2-3 minutter på hver side. Dryss på salt og pepper.
Smør chilisaus på polarbrødene og legg på resten av ingrediensene.
Stek pizzaene ved 225 °C i ca. 5 minutter eller til osten har smeltet.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
149,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
7,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
5,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 9,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pitapizza med tacosaus
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
31.10.2014Denne retten tar ca
15 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Brodogkorn.noBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
4 stk grove pitabrød
300 g kjøttdeig
12 ss tacosaus
1 stk paprika
100 g revet hvitost
En en enkel, rask og god pizzavariant. Bytt gjerne ut ingrediensene og lag din egen favorittpizza! Varier styrken med tacosaus.Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C. Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Smør tacosaus på den ene siden av pitabrødet. Hakk opp paprikaen i små terninger. Fordel kjøtt og paprika på pitabrødene. Strø på med ost.
Stek pizzaene i ovnen i ca. 4 minutt er, eller til osten er smeltet.
Server pitapizzaene sammen med cherrytomater, små gulrøtt er eller en grønn salat.
Tips: Bruk gjerne skiver av grovbrød i stedet for pitabrød, og erstatt kjøttdeigen med biter av skinke eller pølse.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
165,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
6,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Pitapizza med ananas
Antall porsjoner =
4Dato lagt inn eller oppdatert
31.10.2014Denne retten tar ca
10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Rosemarie RodriguezBildet er tatt av
Rosemarie RodriguezIngredienser
4 pitabrød
1 lite glass pizzasaus
3 vårløk hakket
20 skiver pepperonipølse
1 liten boks ananas i biter
ca 200 gr reven jarlsberg
Pizzakrydder
En superrask pizza når en har dårlig tid. Om en ønsker å ta bilder av denne, legg osten på sammen med fyllet og ikke på toppen. For litt spicy resultat gjør det seg med ett dryss kajennepepper.Fremgangsmåte
Bruk bakepapir på en rist i stekeovnen. Legg på pitabrødene og smør på pizzasaus. Ha på vårløk, pepperoni, ananas og ost. Stekes midt i ovnen på ca 200 C eller til osten begynner å bli gylden. Toppes med krydder.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
349,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
15,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
23,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 16,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++Polarpizza med speilegg
Antall porsjoner =
1Dato lagt inn eller oppdatert
19.11.2006Kalkulering og publisering av
Knut PettersenOpprinnelig kilde til oppskriften er
Kylling.noBildet er tatt av
Kylling.noIngredienser
1 polarbrød
2 ss ketchup
1 ss hakket frisk oregano eller 1 ts tørket oregano
ca. 1 dl revet ost
1 egg
Fremgangsmåte
I stekeovn ved 225 °C
Smør polarbrødet med ketchup og ha på krydder og ost. Stek pizzaen noen minutter til osten har smeltet. Speil egget og server det på pizzaen med en timiankvist. Ha over flaksalt og kvernet pepper.
Raskt næringsinnhold
Denne retten har
221,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har
17,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har
10,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster
Kr: 5,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++
Her er noen andre aktuelle artikler
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:3057