Fotograf:Rosemarie Rodriguez Pitapizza er en litt glemt delikatesse som er veldig enkel å lage samtidig som det smaker bare nydelig. Her får man plutselig muligheten til å enkelt lage flere forskjellige pizzaer samtidig uten å måtte kjempe med en stor deig, heving og knaing.
Vi lager disse med jevne mellomrom og her kan man variere med det meste av fyll og toppings.
Vi lagde og noen med ferske spinatblader på. Ikke så dumt.
Her er det bare å bruke ferdige pitabrød. Smøre utover pizzasaus, ha på toppings og ost. Krydre, her med tørket basilikum som vi hadde.
Stekes i ovnen ved ca 200 grader i ca 7-10 minutter, men følg med. Kan variere alt etter hvor mye fyll som er på. Osten skal smelte og bli gylden.
Noen bakeplater klarer alle 4 samtidig ellers må en steke 2 ganger
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32207)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pizza Innlagt dato:2015-12-03
Oppdatert dato:2015-12-03