Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En en enkel, rask og god pizzavariant. Bytt gjerne ut ingrediensene og lag din egen favorittpizza! Varier styrken med tacosaus. Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
15 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pitapizza med tacosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4922 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pitapizza med tacosaus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 165.86 | 1 739.87 | 434.97 | Kcal |
Protein | 10.37 | 108.78 | 27.20 | gram |
Karbohydrat | 14.89 | 156.20 | 39.05 | gram |
Kostfiber | 1.81 | 18.99 | 4.75 | gram |
Fett | 6.80 | 71.33 | 17.83 | gram |
Mettet fett | 3.60 | 37.76 | 9.44 | gram |
Salt | 1.07 | 11.22 | 2.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.96 | Kr 62.52 | Kr 15.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 049 totalt | 1 049 pr porsj | 262 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
pizzaer
Sett stekeovnen på 200 °C. Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Smør tacosaus på den ene siden av pitabrødet. Hakk opp paprikaen i små terninger. Fordel kjøtt og paprika på pitabrødene. Strø på med ost.
Stek pizzaene i ovnen i ca. 4 minutt er, eller til osten er smeltet.
Server pitapizzaene sammen med cherrytomater, små gulrøtt er eller en grønn salat.
Tips: Bruk gjerne skiver av grovbrød i stedet for pitabrød, og erstatt kjøttdeigen med biter av skinke eller pølse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 27474)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-10-31
Oppdatert dato:2014-10-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift