Fotograf:Sara Johannessen Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza? Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza! Eller tacopizza om du vil.
Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin. Krydre med tacokrydder, følg anvisning på pakken i forhold til mengde vann du bør tilsette.
Legg pitabrød utover på et bakepapirkledd stekebrett. Smør pizzasaus på pitabrødene.
Fordel kjøttdeig på pitabrødene og dryss over ost. Gratinér i ovn til de er gylne, ca.10 minutter.
Varier gjerne fyllet. Eksempelvis purre, ananas og soltørkede tomater. Bruk det du har i kjøleskapet.
Finhakk rødløk, skjær paprika i små terninger, og bland det sammen med finhakket bladpersille og litt olje til en frisk salsa. Smak til med salt og pepper.
Tips!
Hvis du vil ha litt "spice" på salsaen - tilsett gjerne litt grønn chili også.
Topp de stekte pitapizzaene med frisk salsa rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36615)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pizza Innlagt dato:2022-10-07
Oppdatert dato:2022-10-07