Fotograf:
Matprat.no
Pizza med kjøttboller inneholder
233 Kalorier,
21 g Karbo,
12 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Pizza med kjøttboller har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med kjøttboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6549 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med kjøttboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 233.38 | 778.28 | Kcal |
Protein | 11.98 | 39.95 | gram |
Karbohydrat | 21.31 | 71.06 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 5.64 | gram |
Fett | 10.76 | 35.88 | gram |
Mettet fett | 5.19 | 17.31 | gram |
Salt | 1.27 | 4.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.52 | Kr 15.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.
2. Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika og frisk basilikum.
3. Stek på 225 °C i ca 20 minutter.
Tips:
Kjøper du ferdige kjøttboller går det naturligvis raskere.
Pizzadeig
1. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.
2. Lag kjøttsausen som forklart på side 12. Avkjøl den litt.
3. Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel kjøttsausen utover. Dryss på revet ost og ha på ønsket fyll.
4. Stek på 225 °C i ca. 20 minutter.
Kjøttboller
Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21051)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-30
Oppdatert dato:2005-11-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift