Andemousse fransk



Bilde av Andemousse fransk.

Kalorier og Næringsinnhold i Andemousse fransk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1952 kilojoule
Kcal 466.5 kalorier
Protein 8 gram
Karbo 1 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 47 gram
Mettet fett gram


Fakta om Andemousse fransk.

Denne andemoussen er produsert i Mayenne (Nordvest for Le Mans). Produsenten Thiol er en av de mest utsøkte leverandører av franske eksklusive matvarer. Og firmaet satser stort på produktutvikling med base i det franske kjøkken og dets tradisjoner. I denne moussen er det benyttet andelever og portvin, noe som gir en utsøkt aroma og smak.

Konsistensen til denne andemoussen er meget kremet og behagelig. Smaken er mild med tydelig preg av andelever.


Bruksområde for Andemousse fransk.

Andemousse er velegnet til forrett, gjerne sammen med en salat, på kanapeer eller til lunsj på en fersk bagett.
Innlagt dato
Oppdatert dato
04.06.2013
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Posteier og pate
Kilde til Næringsdata
Produsent
Oluf Lorentzen
Fotograf
Oluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1340
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Andemousse fransk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.