Bornholms rugkjeks 175gr med havsalt

Bilde av Bornholms rugkjeks 175gr med havsalt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Bornholms rugkjeks 175gr med havsalt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1864 kilojoule
Kcal 445.5 kalorier
Protein 9.7 gram
Karbo 64 gram
Sukker 0.7 gram
Kostfiber gram
Fett 15 gram
Mettet fett 5.1 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
15.03.2021
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Smørbrødkjeks salte kjeks
Kilde til Næringsdata
Produsent
Oluf LorentzenOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
594





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bornholms rugkjeks 175gr med havsalt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Riskaker, usaltet14373403867,9
Sætre digestive fullkorn1970470,83187,267
Sætre tom og jerry fullkorn1850442,1514868
Friggs maiskaker chia og havsalt1600382,43,28,576
Kjeks, Start16513905,19,475
Ritz Crackers2045488,75237,861
Gangstad Havrekjeks2130509,07299,551
Ritz Breaks Original1940463,66188,465
Karen Volf Møn kjernekjeks fullkorn 200gr2008479,91249,451
Helios maiskaker med salt1630389,570,8884,8
Sætre digestive200047823765
Helios riskaker med salt1659396,53,27,981,2
DrSchar Crackers1849441,9112,43,379
Eldorado flerkornsbriks1170279,636,78,743
DrSchar Fette Croccanti1611385,021,7684

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.