Fallot dijon sennep lys 210gr

Bilde av Fallot dijon sennep lys 210gr.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Fallot dijon sennep lys 210gr

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 681 kilojoule
Kcal 162.8 kalorier
Protein 7.4 gram
Karbo 3 gram
Sukker 2.5 gram
Kostfiber gram
Fett 12 gram
Mettet fett 0.8 gram



Annonse




Fakta om Fallot dijon sennep lys 210gr.

Helt siden 1840 har La Moutarderie Fallot produsert sennep av høy kvalitet basert på tradisjonelle prinsipper. Sennep er det endelige resultatet av komplekse produksjonsprosesser, der råvarene er nøye utvalgt før de behandles og sjekkes gjennom hele produksjonsprosessen, helt frem til det endelige produktet. Den viktigste komponenten i sennep er frø fra Brassica, en urteaktig plante med gule blomster. Det finnes mange ulike arter av Brassica, hvorav omtrent ett dusin vokser i Europa. Blant disse er Brassica Juncea Czem og Cosson, kjent som brun eller kinesisk sennep, den viktigste ingrediensen i Dijon sennep. De andre ingrediensene i sennep er verjuice som består av eddik, salt og vann samt ulike krydder og smakstilsetninger.

Smak
Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er glatt og kremet, fargen er lys gul.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
07.12.2020
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Sennep sauser
Kilde til Næringsdata
Produsent
Oluf LorentzenOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
67





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Fallot dijon sennep lys 210gr med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.